Extron Engineering Oy – Muoviteollisuuden Erityisosaamista

Extron Engineering Oy on Akaassa, Pirkanmaalla toimiva muoviteollisuuden laite- ja konevalmistaja. Extron Engineering Oy on innovatiivinen yritys, joka tarjoaa edistyneitä teknisiä ratkaisuja kalvo- ja putkiextruusioon. Extron Engineering Oy on lähes 40-vuotisen historiansa aikana ollut mukana niin KWH kuin Uponor Infra konserneissa. Mecanor Oy Lahdesta osti Extron Engineering Oy:n keväällä 2015 ja tämä merkitsi yrityksen tavaramerkin muuttumista Extron-Mecanoriksi ja paluuta juurille pk-yritykseksi.

Extron-Mecanor suunnittelee ja valmistaa huipputeknisiä ekstruusioteknologiaan perustuvia muovikalvo- ja putkilinjoja sekä putkien muhvaus,-pakkaus ja tiivisteen asennuslaitteita. Extron-Mecanor toimittaa laitteitaan ja tuotantolinjojaan maailmanlaajuisesti.

Kilpailuvalttimme onkin kyky ja mahdollisuus etsiä uusia, räätälöityjä ratkaisuja asiakkaidemme tuotantolinjoihin ja erityistarpeisiin. Toimintamme ja tuotteemme ovat saaneet ISO-9001 laatusertifikaatin.

Työkaari kantaa -hankkeessa tavoitteenamme on kartoittaa henkilökunnan työhyvinvointi-indeksi ja löytää mahdolliset työhyvinvointia heikentävät tekijät ja poistamaan ne. Pienin askelin yhdessä eteenpäin.