LSK Technology

Komponentti- ja Projektiliiketoimintaa

Olemme täyden palvelun sähkö- ja automaatiotalo. Toimintaperiaatteenamme on tarjota laadukasta, joustavaa ja nopeaa henkilökohtaista palvelua. Toimimme tiiviissä yhteistyössä järjestelmätoimittajien ja muiden päämiestemme kanssa. Asiantuntijamme työskentelevät ympäri Suomea sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen – joka päivä.

Komponenttiliiketoiminta

Olemme johtava sähkö- ja automaatioalan erikoistuotteiden myymiseen keskittynyt yritys Suomessa. Omaamme laaja-alaisen teollisuuden tuntemuksen ja osaamme tarjota parhaat teknis-taloudelliset ratkaisut eri sovelluksiin. Toimimme riippumattomasti, panostamme henkilöstömme asiakaspalvelukykyyn ja tavoitettavuuteen sekä korkeaan tekniseen tietotaitoon.

Projektiliiketoiminta

Suunnittelemme ja toteutamme teollisuus- ja kiinteistöautomaatioratkaisut osa- tai kokonaistoimituksina. Olemme erikoistuneet erillis- ja linjakäyttöratkaisujen sekä liikkeenohjaussovellusten tekemiseen. Toteutamme projektit laadukkaasti sovitussa aikataulussa ja haluamme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimituksiimme. Vahvana osana projektitoimintaamme on oma ohjauskeskusvalmistuksemme sekä kokenut teollisuussähköasennustiimimme.

Toimimme teollisuudessa myös kunnossapitopuolella ja pyrimme pitkäaikaisiin kumppanuuksiin. Tavoitteenamme on parantaa tuotantolinjojen ja prosessien käytettävyyttä, ennakoida ja tuoda ajantasaista informaatiota käyttöhenkilökunnalle. Olemme asiakkaan tukena koko tuotantolaitoksen elinkaaren ajan.

LSK Technologylla on kiinteitä toimipisteitä Lahdessa, Hämeenlinnassa, Heinolassa, Kotkassa ja Seinäjoella.

Olemme osa LSK –konsernia.