Noratel – Kun suorituskyvyllä on väliä

Noratel on yksi Euroopan johtavista korkealaatuisten ja räätälöityjen muuntajien ja käämittyjen komponenttien valmistajista. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Norjassa, Hokksundissa, ja se on toimittanut muuntajiin liittyviä tuotteita monille eri alojen johtaville teollisuusyrityksille ympäri maailman sadan vuoden ajan. Noratelin valmistamia muuntajia käytetään monissa sovelluksissa laivoista ja junista tuuliturbiineihin, hisseihin, nostureihin, aurinkopaneeleihin, jääkaappeihin ja lääkintälaitteisiin.

Noratelin tuotekehitystiimi toimii maailmanlaajuisesti palvellen asiakkaita heidän äidinkielellään. Tiimi ei ole vain taitava muuntajien suunnittelussa, vaan myös ymmärtää täydellisesti sovellukset ja markkinasegmentit, joihin tuotteita toimitetaan.

Noratel – konserni työllistää 2300 henkilöä, joista Salossa 55 ja se toimittaa tuotteita teollisuusalan yrityksille Eurooppaan ja kasvavassa määrin Pohjois-Amerikkaan, Intiaan ja Kiinaan. Noratelilla on tuotantolaitoksia Itä-Euroopassa, Aasiassa ja USA:ssa ja sen kasvu jatkuu tavoitteena johtavan muuntajavalmistajan asema maailmanlaajuisesti.

Työnkaari-hankkeeseen osallistumalla pyrimme siihen, että työntekijät sekä toimihenkilöt viihtyvät ja jaksavat työssä pidempään.