Outokummun Metalli Oy

Outokummun Metalli Oy edustaa uuden ajan osaamista vuosien tinkimättömällä asenteella. Vuonna 1980 perustetun yrityksen liiketoiminnan ytimessä on metsänkorjuulaitteiden valmistusosaaminen maailman suurimman metsäkonevalmistajan John Deeren kumppanina.

Outokummun Metalli on perheyritys, jonka arvoihin kuuluvat asiakaslähtöisyys, luotettavuus ja uudistuminen. Pitkäaikaiset asiakassuhteet, korkea laatu ja tehokas toiminta ovat aina olleet Outokummun Metallin kulmakiviä, joita ylläpidetään jatkuvan kehittämisen, yhteistyön ja henkilöstön kouluttamisen kautta.

Työhyvinvointi on meille kokonaisvaltainen asia, ei mikään yksittäinen juttu, projekti tai pelkkä tyhy-päivä. Meillä Outokummun Metallissa hyvinvointi työssä lähtee siitä, että työvälineet, laitteet, työturvallisuus ja työergonomia ovat kunnossa. Systemaattisilla teoilla työhyvinvoinnin eteen saadaan myös tuloksia. Näin toimimalla henkilöstömme sairauspoissaolot sekä tapaturmat ovat vähentyneet.

Tavoitteemme on, että työntekijämme voivat hyvin koko työuran ja pääsevät eläkkeelle hyvässä kunnossa. Tätä varten varmistamme, että sekä työolosuhteet, esimiestyö, ennakointi kuin virkistystoiminta ovat kunnossa.