TK-TIIMI

Muovi on materiaali, jonka mahdollisuuksia rajoittaa vain mielikuvitus. 35 vuotta muoviteollisuudessa on opettanut meille TK-Tiimissä, että ongelmat ovat aina ratkaistavissa. Tekninen tietotaito, syvä materiaalituntemus sekä uusia uria aukova ajattelu ovat välineitämme, kun autamme asiakkaitamme menestymään.

Valmistamme Hollolassa, Lahden naapurissa korkealaatuisia ruiskuvalumuotteja ja muovituotteita muun muassa sähkö – ja elektroniikkatarviketeollisuuden, ajoneuvo-, ja urheiluvälinevalmistajien sekä rakennus- ja lääketeollisuuden tarpeisiin. Oma muotti- ja muovituotevalmistus sekä tiivis yhteistyö teollisten muotoilijoiden kanssa takaavat korkealaatuisen ja tuottavan lopputuloksen.

Palveluitamme ovat muottisuunnittelu, ruiskuvalumuottien valmistus, ruiskuvalu ja alihankintapalvelut, muottien huolto- ja korjauspalvelut. Pitkä kokemuksemme muottivalmistuksesta on hionut meistä myös tarkan ja erinomaisella konekannalla varustetun metallialan osaajan. Muovi- ja muottituotannon lisäksi toteutamme myös tuotemittaukset, koneistuspalvelut mm. tarkkuuskoneistukset 3D-mallista, laserhitsaus, lankasahaus ja kipinätyöstö, sekä robottitarttujien suunnittelun ja valmistuksen.

Haluamme työkaari hankkeen avulla turvata tiiviin ja joustavan työyhteisön henkilöstön voimavarat ruuhkavuosien aikana.

TK-Työkalutiimi Oy

Marianne Nurminen
050-5862910
marianne@tktiimi.fi