Työkaari-työpaja, Pori

18.4.2018 klo 11-16, Pripoli, Tiedepuisto 4, Pori

Työkaari-työpajat ovat tarkoitettu Työkaari kantaa -hankkeeseen osallistuville yrityksille ja niiden henkilöstölle, erityisesti työhyvinvoinnin kehittämisestä vastaavien työryhmien jäsenille.

Tavoitteena on löytää innostunut vire oman työpaikan työhyvinvoinnin kehittämiseen, yksin ja yhdessä! Kehittämistyö vaatii kaikilta innostusta ja aktiivisuutta, mutta myös ideoita ja hyviä vinkkejä.

Työpajoissa verkostoidutaan, keskustellaan, sparrataan löytämään uusia ratkaisuja ja jaetaan onnistuneita, konkreettisia toimintatapoja työhyvinvoinnin kehittämiseen. Jokaisen läsnäolijan aktiivinen osallistuminen on tärkeää.

Työpajojen teemat rakentuvat yritysten toiveiden kautta; mikä asia työhyvinvoinnin kehittämisessä on teille tärkeintä juuri nyt? Mistä kaipaisitte lisätietoa, jotta pääsisitte kehittämistyössä seuraavalle tasolle. Kerro toiveenne ilmoittautumisen yhteydessä!

Työkaari-työpajoihin liittyy ennakkotehtävä, joka tulee tehdä työpaikalla yhdessä muiden osallistujien kanssa. Ennakkotehtävän tekemiseen kuluu aikaa enintään tunti.

Työpajat järjestetään klo 11-16 seuraavilla paikkakunnilla:

17.4. Turku
18.4. Pori
24.4. Tampere
25.4. Jyväskylä
16.5. Vaasa
24.5. Helsinki
5.6.   Kuopio

Kutsu on lähetetty työpaikkojen yhdyshenkilöille. Ilmoittautua voi myös tästä linkistä

Sopikaa yhdessä sekä osallistumisesta sekä ilmoittautumisen yhteydessä kysyttävästä kiinnostavasta aiheesta.