Haastamme-kisan tavoitteena on parantaa yritysten tuottavuutta, turvallisuutta ja viihtyisyyttä huipputasolle maksuttoman ulkopuolisen arvioinnin tuella, sekä parantaa alan työturvallisuustyön julkisuuskuvaa.

Teknologiateollisuus järjestää kisan yhteistyössä alan ammattiliittojen, työsuojeluhallinnon sekä Työturvallisuuskeskuksen kanssa. Arviointien kauaskantoiset tulokset ovat olleet erinomaisia.

Elmeri+ indeksin ja tapaturmataajuuden kehitys

Työsuojeluhallinnon työsuojelutarkastajat tekevät arvioinnit työympäristön tilaan kohdennettuina tarkastuksina. Arviointiin käytetään Elmeri+ ja Halmeri -menetelmiä, jotka on kehitetty työtapojen ja työympäristön turvallisuuden arviointiin. Lisäksi kysytään tapaturma- ja tuntitietoja alan työturvallisuuskehityksen arvioimiseksi. Kilpailun analyysin toteuttaa 3T Ratkaisut.

Osallistuminen on maksutonta. Vain kilpailusarjojen kolmen parhaan työpaikan tiedot julkaistaan ja osallistua voi kilpailemattakin. Ilmoittautuminen on avoinna 17. helmikuuta 2017 asti. http://digiumenterprise.com/answer/?sid=1468568&chk=AFCUEKKD

Tuloksien julkaisu- ja palkitsemistilaisuus 6.6.2017 Työkaari kantaa –seminaarissa (Hilton Helsinki Strand).

 

Muistattehan täyttää myös Työsuojelukyselyn

Teknologiateollisuus, Metallityöväen Liitto ja Ammattiliitto Pro kartoittavat työturvallisuuden kehitystä ja keskeisimpiä työsuojelun ongelmia viidettä kertaa Työsuojelukyselyllä. Vastausaikaa on 16. helmikuuta 2017 asti: http://digiumenterprise.com/answer/?sid=1467364&chk=89X25M2H

Lisätietoja:

Marjo Uusi-Pantti
Asiantuntija, Työmarkkinat
marjo.uusi-pantti@teknologiateollisuus.fi
040 145 8595